Kloosterveste; het nieuwe hart van Assen

Een bedrijfspand in deze sfeervolle, centrale wijk

In Kloosterveste vormen groene singels, smalle grachtjes en een heel bijzondere bouwstijl van verschillende straatjes en pandjes het sfeervolle hart van een bijzondere wijk. De invulling met verschillende soorten voorzieningen, zoals een verscheidenheid aan winkels, het wijkcentrum en prima basisscholen, en een groot aantal woningen zorgen voor een volwaardig en levendig centrumgebied. Het project heeft tevens ruimte voor diverse bedrijfspanden in de commerciële of dienstverlenende sector. Op de hoogte blijven over verdere ontwikkelingen? Meld u dan nu aan als geïnteresseerde!

Een opvallende zwarte toren markeert de entree van de binnenste ring van Kloosterveste. Hierin bevinden zich twee maisonnettes met een fantastisch vrij uitzicht op Kloosterveen. De aansluitende bebouwing huisvest een reeks stadsappartementen die de binnenste ring van Kloosterveste vormt.

De inspiratie van Kloosterveste

De stoere, minimalistische pakhuizen uit het begin van de vorige eeuw dienden als inspiratie voor de woningen. De baksteen­ architectuur, die zo kenmerkend is voor Nederland, geeft het geheel een robuuste, elegante en sobere uitstraling. Subtiele details, zoals terugvallende kozijnkaders, opengewerkte plinten en houten accenten versterken de uitstraling.

Voor een mooi beeld van Kloosterveste raden wij u aan onderstaande film te bekijken.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Annemiek Houtkamp
Verkoopmanager

030-6097276
Contact

Annemiek Houtkamp
Ligging van het project