Winkels in kloosterveen

Kloosterveen heeft met de opening van Kloosterveste een uitgebreid winkelcentrum van 8.100 m². Er zijn twee supermarkten en een groot aantal speciaalzaken. Food en non-food; van brood tot persoonlijke verzorging en van basis- tot luxe producten. Dit alles in een goede mix van ketenwinkels en lokale winkeliers. Zo zijn niet alleen de inwoners van Kloosterveen, maar ook de bezoekers uit de omgeving van alle winkelgemakken voorzien.

Indeling winkelgebied

In het centrum van Kloosterveste ligt een winkelgebied van circa 8.100 m². De winkels zijn in een winkelstraat gesitueerd met op beide uiteinden van de straat een supermarkt. Aan het centrale plein ligt de in- en uitgang van het parkeersouterrain, met onder meer een tapis roulants, een lift en een trapopgang.

Door deze ontsluiting in het hart van de winkelstraat te situeren worden de loopstromen van de bezoekers in het centrum optimaal gewaarborgd. Een groot deel van de winkels wordt bevoorraad vanaf bevoorradingshoven aan de achterzijde van de winkels.

Horeca

In het winkelcentrum zijn naast de winkels en maatschappelijke voorzieningen ook een aantal horecavoorzieningen gerealiseerd. Deze liggen voornamelijk aan het centrale plein. Dit zorgt voor een extra levendigheid. Ook buiten de openingstijden van de winkels.

In Kloosterveste zijn gevestigd:

  • Brasserie De Veste
  • Chinees restaurant Happy Garden
  • Snackbar / Eetwinkel Kwalitaria
  • Koffiecorner / Vlaaierie Limburgia

Ook kunt u bij Van Esch, ambachtelijke bakker, of in de kantine van de sporthal een kopje koffie met wat lekkers nuttigen.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Annemiek Houtkamp
Verkoopmanager

030-6097276
Contact

Annemiek Houtkamp
Ligging van het project